Louispechler.nl

LOUIS PECHLER

Content Design, Animatie en 3D


Bekijk de hele video

louis

Over mij

Ik ben Louis, een 23 jarige student Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Op dit moment zit ik in het laatste jaar van de opleiding, in de richting Content Design. Hier leren we visuele communicatie inzetten in verschillende gebieden. Eerder heb ik Gymnasium afgerond aan het Stedelijk Gymnasium Nijmegen. Daarna heb ik een jaar Communicatie- en Informatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, waar ik erachter kwam dat ik toch beter mijn liefde voor grafische vormgeving kon volgen. Ik besloot toen dat een praktische HBO studie meer voor mij was.

In het tweede studiejaar heb ik animatie en 3D ontdekt en besloot ik graag verder te gaan met Motion Design. Als ik hier mee bezig ben kan ik er helemaal in opgaan. Hoewel ik niet veel ervaring had met animatie en 3D kon ik in het derde jaar toch een stageplaats bij Endemol Design veroveren, en heb ik veel ervaring met animatie opgedaan. Nu doe ik een minor waar ik mij verdiep in 3D modelleren. Ik ben een leergierig persoon die communicatief vaardig is. Ik heb een duidelijke mening, ik ben perfectionistisch maar kan daardoor ook best aan mezelf twijfelen.

In mijn vrije tijd sport ik veel; op het voetbalveld en in de sportschool. Ik ben niet graag alleen en doe daarom het liefst zoveel mogelijk met vrienden. Ik bezoek veel feestjes en vooral goede festivals in de zomer.

Bekijk mijn introductie video, mijn portfolio en neem vooral contact op!


Download CV


Promovideo Sellevate | Animatie

Luku – Animatie & Grafisch ontwerp

Uitleganimatie Spotfix

3D Project Romeinse tempel

Showreel stage Motion Design – Endemol Design

3D Animatie Tower Bridge

Shattered Game

Korte Instagramvideo’s | Animatie

Verschillend Posterwerk

Animatie project games voor buitenspelen

Verschillend grafisch werk voor Albert Heijn

Virtueel Thee Zetten – 3D & Motion Tracking

Neem contact met me op

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

EMAIL

Louispechler@gmail.com

TELEFOONNUMMER

+31 (0)6 10 63 95 10

SOCIAL